Vásárlás menete

Megrendelés menete:

Amenniyben bizonytalan valamelyik termékünk színében, anyagában, csak hívjon minket és kérje termék/színmintánkat.
A legtöbb termékünkhöz rendelkezünk szín és anyagmintákkal, melyeket futárszolgálattal 1-2 napon belül kiszállítunk Önnek, így az otthonában választhatja ki a leginkább megfelelő színt.
Bármilyen kérdés, kérés esetén tapasztalt kollégáink állnka a rendelkezésére, csak hívjon minket.

A termékeknél megtalálhatóak az adott termék bruttó (27% ÁFÁs) ára. A terméeket A bruttó áron lehet megvásárolni, minden vásárlás alkalmával számlát állítunk ki.
Miután kiválasztotta és kosárba helyezte a megvásárolni kívánt terméket, az adatait megadva véglegesítheti a megrendelést.

Ezt követően a megrendelés beérkezéséről a rendszer egy automatikus üzenetben tájékoztatja Önt.
Amennyiben a termék raktáron van és utánvéttel vagy kártyás fizetéssel rendezi a vételárat, abban az esetben elkészítjük a csomagot és értesítést küldünk amint átadtuk a futárszolgálatnak.

Ha a termék nincs raktáron, kollégáink pár órán belül e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot, és pontos tájékoztatást nyújtanak a termék várható beérkezéséről.
Raktáron nem lévő termékek esetében 50% foglalót kérünk melyet banki átutalással tud megfizetni. Ehhez az Ön által megadott adatok alapján díjbekérőt készítünk mely az utaláshoz szükséges összes szükséges információt tartalmazza. A femmaradó részt pedig az áru raktárunkba érkezését követően átutalással, vagy pedig kiszállításkor utánvéttel rendezheti.

Szállítási határidők

A webáruházunkban található összes terméket országszerte kiszállítjuk, előzetes egyeztetést követően akár külföldre is. Törekszünk arra, hogy lehetőleg minnél több terméket raktáron tartsunk, melyeket 1-3 nap alatt tudunk kiszálítani. Azon termékeket melyek nincsennek raktáron, általában 2-6 hét alatt szállítjuk ki.

Szállítási információk:

Kiemelten fontosnak tartjuk termékeink biztonságos és költséghatékony kiszállítását.
Attol függően, hogy milyen terméket rendelt, a kiszállítás történhet DPD, TNT, Raben Hungary Kft, Sajnát flotta
Lehetőség van természetesen személyes átvételre is ezt a Nyíregyházi bemutatótermünkben vagy a raktárunkban tehetik meg, ezzel kapcsolatban kollégáink tudnak felvilágosítással szolgálni.
Amennyiben a házhozszállítást választja általánosságban elmondható, hogy a bútorokat kivéve Br.: 1.200 - 3000 Ft/csomag a szállítási díj (csomagban több termék is lehet)
Bútorok esetében Br.: 12.000 Ft - 20.000 Ft /raklap nagyobb bútorokat minden esetben raklapon szállítunk a biztonságos kiszállítás érdekében, legyen szó 1 db kiságyról vagy akár egy komplett szobáról mind a két esetben Br.: 12.000 - 20.000 Ft a szállítási díj
A szállítás, hacsak megrendeléskor máshogy nem lett egyeztetve, (és nem a Biogames.hu Kft saját flottája szállítja ki) járdaszegélyig történő kiszállítást jelent!
A termékek minden esetben ellenőrizetten sérülésmentes állapotban hagyják el a raktárunkat. Amennyiben az átvételkor sérülést észlel a dobozon kérjük minden esetben kérje jegyzőkönyv felvételét a futártól, és értesítsen minket telefonon. Amennyiben ez nem történik meg sajnos nem tudunk felelősséget vállalni az esetleges károkért.

Pénzvisszafizetési garancia 

Mivel csak a legjobb minőségű termékeket áruljuk melyek minőségében szülőként is maximálisan hiszünk ezért amennyiben Ön mégsem lenne elégedett megvásárolt termékkel egyedülálló módon azt 30 napon belűl teljes áron visszavásároljuk Öntől. Önnek csak a visszaszállítás díját kell kifiztnie.

További kérdése lenne?

Hívjí kollégánkat a +36309916236 -os telefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@laramob.hu címre.